KOELE DOZ-SETS

Elke man heeft te allen tijde een verzameling spullen die hij nodig heeft. De alledaagse uitrusting, of DOZ-uitrusting (Dagelijks Op Zak), kan van messen en sleutels tot kammen en kabels zijn, maar het belangrijkste om te onthouden is dat het voor elke persoon anders is. De dagelijks-op-zak-artikelen van een man zijn overbodige accessoires van een andere man, dus we hebben de tijd genomen om alle onzin door te nemen en je de beste DOZ-uitrusting en sleutelhangers te geven voor elke man die er is.

DAGELIJKS OP ZAK: VERKENNERS EER

VERKENNERS EER – Bereid zijn is al sinds 1907 het Scout Motto, gebruikt over de hele wereld. Eigenlijk zou je het kunnen betogen als de voorloper van alledag. Immers, is dat niet precies het doel van EDC, om klaar te staan ​​voor onvoorziene gebeurtenissen die zich in de loop van het dagelijks leven kunnen voordoen? Het goede nieuws is dat je momenteel niet bij een scout-organisatie hoeft te zijn om de voordelen van deze mentaliteit te verzamelen.

Je hoeft niet eens een scout te zijn geweest om waarde te halen. Houd gewoon je geest scherp, je lichaam fit en draag een hele reeks uitstekende gereedschappen bij om elke dag een probleem op te lossen. Vertrouw ons; het zal je leven veel eenvoudiger en leuker maken.

DAGELIJKS OP ZAK: EXPEDITIE

Wanneer je op avontuur gaat, is het een goed idee om te begrijpen hoe het weer zal zijn. Helaas is het echter buitengewoon moeilijk om een ​​slechte afslag te voorspellen. Het is dus beter om voorbereid te zijn op het slechtste en er het beste van te hopen. Een uitstekende manier om jezelf een stapje voor te blijven in de natuur van de moeder is door een reeks tools mee te nemen die zelfs in de slechtste tijden zal werken. Gelukkig zijn er een aantal alledaagse carry-merken die het beste van de beste uitrusting maken voor dergelijke situaties. We hebben een deel ervan samengevoegd in de pocket dump van deze week. Of je nu op weg bent naar het poolgebied of alleen maar een zware storm maakt, dit toestel helpt je om het te overleven.

DAGELIJKS OP ZAK: HOUTHAKKER

Voor veel mensen, vooral in het noorden als voorbereiding op de winter, kan het hakken van brandhout een dagelijkse taak zijn – wat betekent dat het letterlijk elke dag moet worden gedaan. Tenzij die mensen graag het risico willen nemen om de vrieskou te trotseren als de tijd daar is. Ja, het is waar dat je gewoon wat hout kunt kopen in een winkel in de buurt, maar we weten dat er, net als wij, veel mensen zijn die het liever zelf doen. Het biedt zowel een gevoel van voldoening als een beetje kras. Maar om dat hout gesneden en klaar voor het seizoen te krijgen, heb je wat uitrusting nodig om de klus te klaren. Daarom hebben we de dagelijkse vuilniszak van deze week samengebracht met een verzameling robuuste gereedschappen voor gebruik buitenshuis om u te helpen al het brandhout te hakken dat u nodig heeft, of u nu gewoon uitkijkt naar een warme open haard of in de hoop wat tijd door te brengen met het testen van je moed in de buitenlucht, overleven in de kou.

DAGELIJKS OP ZAK: REIZIGER

De term ‘pionier’ heeft de neiging beelden op te roepen van grensgangers gedrapeerd in pelzen door het Amerikaanse westen in lang geleden. En hoewel dat mentale beeld zeker klopt wat betreft de oorsprong van de term, zijn mensen geneigd te vergeten dat er vandaag de dag nog steeds volop pionierswerk moet worden gedaan. Misschien is dat gewoon omdat de meeste mensen het niet dagelijks zien of dat het niet zo voor de hand liggend is, maar – geloof ons – het is er nog steeds. Neem bijvoorbeeld de alledaagse draagtas in de zakendump van deze week. Dit spul is meer dan alleen knap en functioneel; het is slim op manieren die vrijwel ongehoord waren voorafgaand aan hun creatie. En dat spreekt niet alleen monumenten voor de uitrusting zelf, maar ook voor de baanbrekende houding van de mensen achter de schepping en van degenen die genoeg onderscheidingsvermogen hebben om te beseffen dat ze op iets bijzonders stuitten bij het verkrijgen ervan. We leven nu in een wereld waar een portemonnee veel meer kan zijn dan alleen een portemonnee; en dat feit verdient zowel respect als aandacht.