HOUT-EN-CIJFERS

49.95

De Hout en Cijfer klok is een bescheiden alarmklok die elke moderne slaapkamer waardig is. Wat lijkt op een eenvoudige houten steen is eigenlijk een slim apparaat. Met een druk op de knop, geeft de wekker tijd, datum en temperatuur weer in witte cijfers die op het oppervlak van de klok lijken te zweven.

Dat betekent dat uw kamer donker kan blijven en dat u de 24/7 gloed van andere klokken kunt vermijden. Wil je het niet gebruiken als een moderne klepel? Zet het gewoon op permanente weergave en de info blijft op het oppervlak van de klok. Het beschikt over een automatische dimmer zodat het display dimt tussen 21.00 en 07.00 uur en de oplaadbare lithium-ionbatterij zorgt ervoor dat u hem overal kunt plaatsen waar u maar wilt. Als u niet langer op uw smartphone wilt vertrouwen om u wakker te maken en u wilt een beetje stijl en vindingrijkheid in het proces, kijk dan niet verder.

Slechts 2 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie:

Extra informatie

afmeting

21 x 4.5 x 9cm

materiaal

MDF hout met kunstof fineerafwerking

kleur

zwart / wit

functies

'hout' de tijd bij, datum en temperatuur. Heeft verschillende alarm instellingen. 12 of 24 uur instellen. Automatische dimmer tussen 18:00 en 07:00

bevat

adapter

opmerking

exclusief 4 AA batterijen